Team coaching med teamcoach Ulf Larsen

Team coaching

Er resultaterne i din organisation baseret på teamwork? – Så er team coaching et virkeligt værdiskabende værktøj. 

Team coaching er en dal af Larsen og Ravns erhvervscoaching koncept Lad os sammen skabe ny synergi, mere energi, god kommunikation, fællesmål, optimerende rammer. 

Læs om markedets måske bedste coaching vilkår.

Team coaching

Team coaching rummer en betydelig værdi, idet det både er almindeligt kendt, og anerkendt, at virkelig mange resultater udelukkende kan opnås ved teamwork. Det er der flere forklaringer på:

En væsentlig del af samtlige produktions,-salgs og service virksomheder, betjener sig af teknologi der forudsætter, at der er mere end  en medarbejder til funktionssikring, overvågning, optimering, styring etc.

Virkelig mange virksomheder benytter meget komplekse systemer og/eller teknologi/maskiner. Det kræver en afstemt fælles indsats.

Når flere mennesker samarbejder, og har samme mål (definition = team) opstår der, under optimale forhold, synergi (kan simpelt forklares ved at 2 + 2 pludseligt giver 5 eller mere)! team coaching arbejder med synergi effekt!

Derfor er team coaching et godt værktøj?

Et teams formål vil altid være, at skabe værdi til bundlinjen. Det bør altid være virksomheden, der fastsætter præcise målbare mål, for den værdi teamet skal skabe.

Målet for ethvert team, udover at leve op til formålet, bør altid være, at opnå optimal synergi i teamet!

Et afgørende punkt, der ofte overses!

Særligt virksomheder, der opererer med mange teams, som for eksempel døgnproducerende virksomheder, med skiftehold, oplever ofte ringe kommunikation mellem teams, og tilbagevendende konflikter, uenigheder, modstand og skyttegravskrige!

Team coaching skaber synergi

Synergi opstår, når samtlige team-medlemmer har en klar opfattelse af, at alle situationer handler om “os, vi, og vores”!

Teamcoaching er en metode, der arbejder målrettet med teamet, og individets opfattelse af arbejdssituationen – i alle situationer.

Ligeledes rummer team coaching teknikker til at forstå, og acceptere forskelligheder på teamet. Derved fjernes eventuel modstand, og det bliver langt mere naturligt og nemmere, at opnå synergi effekt.

Team coaching, leverer også simple, effektive kommunikations redskaber, så også kommunikationen kommer til at støtte teamets fælles udvikling.

Hvordan foregår team coaching i praksis?

Hos Larsen og Ravn er det Ulf Larsen, der forestår teamcoaching. Team coaching foregår typisk hos Jer, og det kan være i produktionen, værkstedet, mødelokaler, kontrolrum, kantiner, storkontorer, eller ? Det eneste der er væsentligt er, at det er praktisk for teamet, og virksomheden.

Tiden der skal sættes af, kan ligeledes varierer, alt efter situationen. Vores erfaring er, at der minimum skal afsættes 45 minutter, og maksimalt 2 timer.

Vi bliver ofte spurgt, om vi kan teamcoache med flere teams på samme virksomhed? svaret er; JA! Det kan vi sagtens. Ulf Larsen har mere end 20 års erfaring med teams, og team coaching. Han arbejder neutralt, og upartisk, og har i øvrigt tavshedspligt.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk

Garanti ordning - Erhvervs forløb

Når du vælger at starte et erhvervsforløb hos os vil vi gerne kvittere for din tillid, og tilbyde dig en garantiordning, eller det der kaldes No cure – No pay.  Klik på videoen, og se hvad tilbuddet indebærer

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04.