Team coaching

Er resultaterne i din organisation baseret på teamwork? – Så er team coaching et virkeligt værdiskabende værktøj.Team coaching er en dal af Larsen og Ravn`s erhvervscoaching koncept Lad os sammen skabe ny synergi, mere energi, god kommunikation, fællesmål, optimerende rammer. Læs om markedets måske bedste coaching vilkår.

Fælles mål? Synergi? Fælles ånd? Samarbejde? Forståelse?

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Erhvervscoach og mentaltræner
Partner i Larsen og Ravn.dk

Team coaching

Team coaching rummer en betydelig værdi, idet det både er almindeligt kendt, og anerkendt, at virkelig mange resultater udelukkende kan opnås ved teamwork. Det er der flere forklaringer på:

En væsentlig del af samtlige produktions,-salgs og service virksomheder, betjener sig af teknologi der forudsætter, at der er mere end  en medarbejder til funktionssikring, overvågning, optimering, styring etc.

Virkelig mange virksomheder benytter meget komplekse systemer og/eller teknologi/maskiner. Det kræver en afstemt fælles indsats.

Når flere mennesker samarbejder, og har samme mål (definition = team) opstår der, under optimale forhold, synergi (kan simpelt forklares ved at 2 + 2 pludseligt giver 5 eller mere)! team coaching arbejder med synergi effekt!

Derfor er team coaching et godt værktøj?

Et teams formål vil altid være, at skabe værdi til bundlinjen. Det bør altid være virksomheden, der fastsætter præcise målbare mål, for den værdi teamet skal skabe.

Målet for ethvert team, udover at leve op til formålet, bør altid være, at opnå optimal synergi i teamet!

Team coaching skaber synergi

Synergi opstår, når samtlige team-medlemmer har en klar opfattelse af, at alle situationer handler om “os, vi, og vores”!

Teamcoaching er en metode, der arbejder målrettet med teamet, og individets opfattelse af arbejdssituationen – i alle situationer.

Ligeledes rummer team coaching teknikker til at forstå, og acceptere forskelligheder på teamet. Derved fjernes eventuel modstand, og det bliver langt mere naturligt og nemmere, at opnå synergi effekt.

Team coaching, leverer også simple, effektive kommunikations redskaber, så også kommunikationen kommer til at støtte teamets fælles udvikling.

Et afgørende punkt, der ofte overses!

Særligt virksomheder, der opererer med mange teams, som for eksempel døgnproducerende virksomheder, med skiftehold, oplever ofte ringe kommunikation mellem teams, og tilbagevendende konflikter, uenigheder, modstand og skyttegravskrige!

Team coaching skaber fællesskab mellem holdene

Det er naturligvis en alvorlig problemstilling, der typisk koster på bundlinjen, men først og fremmest på arbejdsklimaet.

Derfor er det altid et punkt der, indledningsvis, er med på dagsordenen fra vores side. Vi har gode erfaringer med at løse sådanne problemstillinger under team coaching.

 

Hvordan foregår team coaching i praksis?

Hos Larsen og Ravn er det Ulf Larsen, der forestår teamcoaching. Team coaching foregår typisk hos Jer, og det kan være i produktionen, værkstedet, mødelokaler, kontrolrum, kantiner, storkontorer, eller ? Det eneste der er væsentligt er, at det er praktisk for teamet, og virksomheden.

Tiden der skal sættes af, kan ligeledes varierer, alt efter situationen. Vores erfaring er, at der minimum skal afsættes 45 minutter, og maksimalt 2 timer.

Vi bliver ofte spurgt, om vi kan teamcoache med flere teams på samme virksomhed? svaret er; JA! Det kan vi sagtens. Ulf Larsen har mere end 20 års erfaring med teams, og team coaching. Han arbejder neutralt, og upartisk, og har i øvrigt tavshedspligt.

Hvis din virksomhed vil høre mere om mulighederne, og se Ulf Larsen lidt nærmere kan, kan han kontaktes HER!

 

Vil du have mere?

Lad os mødes og tale sammen. på tlf, eller ved personligt møde. Vi svarer på alle dine spørgsmål
Gratis info
Team coaching

Medarbejdercoaching

Mangler du ressourcer? Er det svært at kommunikere? Kører samarbejdet ikke?
Gratis info