Telefon Coaching

Indhold på siden: Læs alt om vores tilbud af telefon coaching ydelser for private og virksomheder. Oplev hvor effektivt, let og tilgængeligt det er at blive coachet over telefonen, og se hvorfor telefon coaching virkeligt rummer nogle væsentlige fordele frem for andre coaching former. God læselyst 🙂

Telefon coaching - nemt og effektivt

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Mastercoach og erhvervscoach
Partner i Larsen og Ravn.dk

Telefon coaching er et tilbud til dig der har brug for en samtale med en professionel coach, men ikke har tid eller mulighed for at sætte et par timer af til samtale og transport. Frem for at være begrænset af geografisk beliggenhed, rummer telefoncoaching den mulighed at vi kan coache sammen, uanset om du du bor i Jylland, på Fyn, Øerne, Bornholm, Sverige. Du får mulighed for professionel coaching med en af landets mest erfarne coaches. Mastercoach og Erhvervscoach Ulf Larsen er klar på telefonen, når du har tid og behov. Det er selvfølgelig også din situation der afgør om vi arbejder med personlig coaching eller erhvervscoaching.

Telefon coaching når du har tid

Du kan booke telefon coaching online. Og du kan vælge mellem ledige tider i tidsrummet fra kl. 08.00 til 20.00 alle hverdage.

Telefoncoaching er målrettet og effektivt

En telefon coaching session varer 45 minutter, og du kan bruge den til ethvert emne du ønsker. Jeg sørger for at vi holder næsen i sporet, så tiden ikke går med snik-snak, men derimod bliver brugt til en effektiv og værdifuld samtale – for DIG.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din situation kan håndteres ved telefoncoaching sessions, kan du starte med at booke en forsamtale.

En telefon coaching forsamtale varer 15 minutter og koster 150 kr. Forsamtalen er naturligvis helt uforpligtende, og kan være en rigtig god start på et telefoncoaching forløb.

Det er nemt at komme videre med telefoncoaching

Du finder ledige telefon coaching tider og booker lige HER.

Når du har udfyldt booking formularen i booking kalenderen, indbetaler du det relevante beløb på Mobilpay 241900 – Larsen og Ravn.dk ApS.

Dagen før din bookede aftale modtager du en reminder på mail. Husk at være ved telefonen på den aftalte tid, for jeg ringer dig op på slaget.

Telefon coaching priser

Varighed 45 minutter 495 kr.

Telefon coaching forsamtale 150 kr.

Vil du vide mere?

Læs om vores omdømme på Trustpilot.dk, eller se mere om vores baggrund. Du kan også læse om vores generelle priser og vilkår HER.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kh/Ulf 🙂

Telefon coaching FAQ

Nej, ikke helt. Online coaching foregår som oftest på en platform der rummer lyd og billede, hvor telefon coaching selvfølgelig er over telefonen. Altså kun lyd. Vores erfaring er at det skaber bedre resultater at arbejde med telefon coaching, fremfor Online coaching, idet der er færre indtryk at forholde sig til i kommunikationen. Det skaber bedre vilkår for refleksion, og fokusering.

Det er nemt at svare på, for vi kan coache om alt du måtte have på hjertet. uanset om det er karriere, lederrollen, livsstil, målafklaring, adfærdsændringer, dårlige vaner.

Du kan bestille telefon coaching i tidsrummet 8.00 til 20.00, alle hverdage. Når vi aftaler telefon coaching forløb, kan coaching tiderne udvides, efter behov.