Telefon coaching - nemt og effektivt

Telefon coaching er et tilbud til dig der har brug for en samtale med en professionel coach, men ikke har tid eller mulighed for at sætte et par timer af til samtale og transport. Frem for at være begrænset af geografisk beliggenhed, rummer telefoncoaching den mulighed at vi kan coache sammen, uanset om du du bor i Jylland, på Fyn, Øerne, Bornholm, Sverige.

Telefon coaching når du har tid

Du kan booke telefon coaching online. Og du kan vælge mellem ledige tider i tidsrummet fra kl. 08.00 til 20.00 alle hverdage.

Telefoncoaching er målrettet og effektivt

En telefon coaching session varer 45 minutter, og du kan bruge den til ethvert emne du ønsker. Jeg sørger for at vi holder næsen i sporet, så tiden ikke går med snik-snak, men derimod bliver brugt til en effektiv og værdifuld samtale – for DIG.

Er du i tvivl?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din situation kan håndteres ved telefoncoaching sessions, kan du starte med at booke en forsamtale.

En telefon coaching forsamtale varer 15 minutter og koster 150 kr. Forsamtalen er naturligvis helt uforpligtende, og kan være en rigtig god start på et telefoncoaching forløb.

Det er nemt at komme videre med telefoncoaching

Du finder ledige telefon coaching tider og booker lige HER.

Når du har udfyldt booking formularen i booking kalenderen, indbetaler du det relevante beløb på Mobilpay 241900 – Larsen og Ravn.dk ApS.

Dagen før din bookede aftale modtager du en reminder på mail. Husk at være ved telefonen på den aftalte tid, for jeg ringer dig op på slaget.

Telefon coaching priser

Varighed 45 minutter 495 kr.

Telefon coaching forsamtale 150 kr.

Vil du vide mere?

Læs om vores omdømme på Trustpilot.dk, eller se mere om vores baggrund. Du kan også læse om vores generelle priser og vilkår HER.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kh/Ulf 🙂

Hele Danmark

Sjælland Fyn Øerne
Jylland Bornholm

 

 

 

 

Book en tid NU

Find ledige tider fra kl 8.00 til 20.00

Hvordan mødes vi med vores kunder?

personlig udvikling i øjenhøjde

Altid i øjenhøjde!

Vi møder dig i dit  verdensbillede. Det betyder helt præcist, at det altid er din opfattelse af din egen situation, der også er vores opfattelse af din situation.

Det betyder også at de områder vi sammen  arbejder med, og den måde vi arbejder på, stammer fra dit verdensbillede.

Når vi skaber øjenhøjde betyder det at vi kommer til at arbejde sammen, præcis der hvor du er med dig selv!