Livs balance coaching forløb

Larsen og Ravn.dk tilbyder dig et mårettet coaching forløb hvor fokus er balance. Balance inden i dig selv. Balance i dit livs indhold, og balance i den måde du bruger din tid.

Balance coaching forløbet kan foregå inden for vores serviceområder:

  • Slagelse
  • Korsør
  • Skælskør
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
Livs balance coaching forløb

Så hvad er et balance forløb?

Jo, et balance forløb er et målrettet coaching/mentaltrænings forløb, som effektivt hjælper dig til at blive istand til at tage hånd om ubalancer. Det kan være alle mulige former for ubalancer:

For eksempel, uheldige relationer til andre, dårlige beslutninger, dårlige vaner, dårlige tanker, dårlig livsstil, uønskede mønstre osv.

Et balance  forløb er et samarbejde, hvor vi sammen kigger på hvordan du fungerer i forhold til mentalitet og tankegang. Formålet er at du får ny viden, indsigt, og værktøjer, så du får mulighed for at ændre dine mentale strategier, og danne nye ressourcer.

Forudsætninger

Balance forløbet er målrettet til at bearbejde mentalitet, og tankeprocesser, så for at kunne indgå aftale om et balance forløb, er det nødvendigt at du på forhånd er afklaret med dig selv. Du kan læse meget mere om afklaring her.  Hvis du ikke har gennemført afklaringsforløbet endnu, er det aklaringsforløbet du skal starte med.

Du kan naturligvis sagtens være helt fint afklaret på anden vis, end via vores afklaringsforløb, og hvis det er tilfældet vil vi foreslå at vi mødes til en forsamtale, og sammen tager stilling til udgangspunktet.

Sådan forløber et balance forløb

Balance forløbet foregår over 3 sessions af 75 minutters varighed. Du får praktiske opgaver fra gang til gang, og ved hver session foretager vi en evaluering.

Prisen for balance forløbet er 2500 kr, som betales efter første session. Der kan betales med Mobil Pay, kontant eller bankoverførelse.

Læs om Larsen og Ravn på TRUSTPILOT

Din tryghed