Coaching Slagelse med Mastercoach Ulf Larsen

Coaching Slagelse

Læs om dine muligheder for professionel coaching i Slagelse kommune. Og mød dine coaches fra Larsen og Ravn.dk. Coaching er en stor del af vores hjerteblod. Og med mere end 15 års erfaring, og mange tusinde coaching kunder gennem vores lokaler, er vi stolte af at vise dig hvilke coaching ydelser vi tilbyder i Slagelse. God læselyst

Bor du i Slagelse? Leder du efter en dygtig coach?

Vi er fuldtids og fuldblods coaches, og tilbyder professionel, effektiv coaching Slagelse og omegn. Vi coacher både med private og erhverv. Læs om alt fra kvinde coaching og kognitiv coaching til ledercoaching her på siden.

Mød dine coaches i Slagelse

Linda

Er certificeret NLP coach, og har mange års erfaring med livsstils coachingforløb og kvinde coaching. Hendes kunder kommer altid ud af døren med kufferten fuld af konkrete og anvendelige værktøjer, og afklaring, indsigt, og ressourcer, så processen fortsætter positivt frem til næste coaching session. 

Linda har et åbent sind, og hun møder alle i øjenhøjde. Linda rummer en stor livserfaring, og så er hun kendt for at have en særlig effektiv intuition, som hun er blevet virkelig dygtig til at anvende i sit arbejde som coach, (og hypnotisør). Linda glæder sig til at tage imod dig til livsstils, – og kvinde coaching i Slagelse.

Ulf

Når du for alvor sidder fast, eller har mistet overblikket, skal der noget ekstraordinært til. Så kan det være en god ide at få en professionel snak med Ulf. Han er certificeret NLP træner, Master-coach og erhvervs-coach, og mere end 15 års praktisk erfaring. 

Du vil blive vel mødt og guidet trygt og effektivt frem mod dine løsninger og nye muligheder. Du vil få masser af værktøjer og indsigter der gør det muligt for dig at ændre din situation. Helt naturligt.

Coaching Slagelse:

Larsen og Ravn.dk holder til i skønne lokaler, i Korsør. Kun 17 minutters køre tid fra Slagelse by. Hvis du ikke har bil, eller tid/lyst til køreturen, kommer vi meget gerne hjem til dig.

Her på siderne finder du ledige tider, og kan booke online. Så er vi klar! – Det kan næsten ikke blive nemmere!

Hvad kan en personlig coach hjælpe dig med?

Er der noget der driller? Eller har livet taget en besværlig drejning? Livsstils udfordringer, nye mål?

Du får vendt dine tankemønstre, så der opstår et helt fornyet overblik. Du bliver afklaret på et højere niveau, og det bliver klart hvad dine næste skridt må være. Og du kommer ubesværet i kontakt med dine mål.

Udover traditionel coaching i Slagelse, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og terapi. Derfor er det helt ok at du forventer dig lidt mere end ved traditionel coaching. Vores coaching kan sagtens være et sagligt og seriøst alternativ til psykolog samtaler.

Sammen kan vi bearbejde, stort set hvilken som helst emner du måtte tumle med. Det kunne for eksempel være tegn på stress, eller angst symptomer.

Vi har også flere specialer. Du kan finde en masse information om vores arbejde her på siderne. Lige her kan du læse mere uddybende om stress coaching, par coaching og teenager coaching.

Dine fordele med Larsen & Ravn:

Mere end 15 års erfaring

Vi har 1000 vis af succesfulde coaching, hypnose og terapi sessions i bagagen.

Vi kan komme til dig

Hvis det passer dig bedst, kommer vi hjem til dig. Vi kan også mødes ONLINE

Online booking

Find tider online, og book din aftale. Vi træffes fra kl 08.00 - 20.00 - hver eneste dag.

Renommé

Vi oversælger aldrig, og holder vores aftaler. Tjek hvad vores kunder siger på Trustpilot.

Øjenhøjde

Du er i centrum! Vi møder dig altid i dit verdensbillede, og efter din dagsorden.

Fuldblods

Vi er ægte fuldblods coaches, hypnotisører, terapeuter og mentaltrænere på fuld tid.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk