Coaching Sorø: Stresscoaching, teenage coaching, NLP coaching, Par coaching, Personlig coaching, erhvervscoaching under samme tag

Coaching i Sorø

Larsen og Ravn.dk tilbyder professionel coaching i Sorø og omegn. Og vi er blot 25 minutters køretid fra dig. Vi coacher både med private og erhverv, og vi brænder for at hjælpe dig i mål, eller ud af de problemstillinger du måtte sidde fast i. her på siden kan du læse om alt fra knivskarp, effektiv ledercoaching til indsigtsfuld målrettet kognitiv coaching.

Leder du efter seriøs coaching i Sorø?

Og er du på udkig efter en dygtig og erfaren personlig coach?

Vi holder til i dejlige omgivelser i Korsør, kun 25 minutters køretid fra Sorø. Let at finde, og gode gratis parkerings forhold.

Coaching Sorø - Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi er verdensmestre i traditionel coaching: Du får vendt dine tanker på en ny og særlig facon. Du får et fornyet overblik. Ny indsigt. Finder nye muligheder, og kommer i mål.

Udover traditionel coaching, beskæftiger vi os også med professionel hypnose, mentaltræning og terapi. Det betyder, at du kan have lidt større forventninger.

Sammen kan vi arbejde med løsninger på stort set alle emner i dit liv. Det kunne for eksempel være kronisk stress eller angst. Læs om tegn på stress og angst symptomer, og få et godt overblik.

Vi har også flere forskellige specialer. Nogle eksempler er stress coaching, par coaching og teenager coaching.

Også erhvervs coaching i Sorø

Kald bare på os! Vi kommer meget gerne på besøg i din virksomhed i Sorø, og får en spændende snak om kommunikation, udvikling, forandringer, virksomhedskultur, visioner eller? Besøg også gerne vores sektion, om det arbejde vi udfører for virksomheder på hele Sjælland. Du finder den i hovedmenuen, under “erhvervs coaching

Hvis du vil se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden, kan du læse vores anmeldelser på Trustpilot.dk

Vi håber vi SES til coaching i Sorø / Korsør? Valget er dit

/Ulf og Linda

Din coach i Sorø - på din adresse

Hvis du ikke har nogen bil, eller tiden, lysten, eller andre årsager til, at køreturen er problematisk for dig, kommer vi meget gerne hjem til dig.

Dine fordele med Larsen & Ravn:

Mere end 15 års erfaring

Vi har 1000 vis af succesfulde coaching, hypnose og terapi sessions i bagagen.

Vi kan komme til dig

Hvis det passer dig bedst, kommer vi hjem til dig. Vi kan også mødes ONLINE

Online booking

Find tider online, og book din aftale. Vi træffes fra kl 08.00 - 20.00 - hver eneste dag.

Renommé

Vi oversælger aldrig, og holder vores aftaler. Tjek hvad vores kunder siger på Trustpilot.

Øjenhøjde

Du er i centrum! Vi møder dig altid i dit verdensbillede, og efter din dagsorden.

Fuldblods

Vi er ægte fuldblods coaches, hypnotisører, terapeuter og mentaltrænere på fuld tid.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk