Terapi Sorø

Indhold på siden: Mød Larsen og Ravn.dk, og læs om dine muligheder for seriøs og professionel terapi i Sorø. Vores styrende værdier er: Ansvarlighed, Dygtighed og Ærlighed, og vi har som terapeuter, øvet os i mange år.

Terapi Sorø? På udkig efter en god terapeut? Bor du i Sorø?

Vi dækker en større del af Sjælland, og Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Sorø og omegn. Måske er vi noget for dig?

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

NLP terapeut og Kvindeterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut og Parterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Brug for terapi i Sorø ?

Og det skal naturligvis være en dygtig, erfaren terapeut?

29 minutters kørsel fra Sorø ligger Larsen og Ravn.dk. I Korsør har vi dejlige terapi lokaler og trygge omgivelser. Hvis du ikke har bil, eller transporten passer dig dårligt er der også en løsning på det. Vi er udkørende terapeuter, og vi kommer hjertens gerne hjem til dig i Sorø. Og det koster dig ikke engang ekstra for transporten!

Så meget godt i vente

Vi ønsker at indgå i et, fra vores side, professionelt samarbejde med dig. Sammen vil vi overskue de problemstillinger, du ikke længere ønsker at leve med. Vi vil skabe et overblik, og i fællesskab lærer vi problemerne at kende, og vi bearbejder dem sammen, så du kan finde løsninger, frigøre dig, og komme videre med livet. Gennem årene har vi opnået stor erfaring med terapi, og vi arbejder med flere forskellige typer terapi:

Du kan forvente at du helt fra start får en god terapi-oplevelse. Mennesker er forskellige, men da vi behersker flere terapeutiske metoder, finder vi som regel altid en form der passer præcis til dig. Derfor er vores terapi et godt alternativ til psykolog samtaler.

Terapi Sorø – endnu mere af det gode

Larsen og Ravn.dk er fuldtids terapeuter. Men ikke nok med det. Vi er samtidig fuldtids,- og fuldblods hypnotisører, mentaltrænere og coaches. Og vi har for vane at putte visse teknikker ind i dit terapi forløb. Det betyder at du ofte får mulighed for at arbejde med dig selv på et ubevidst niveau, sideløbende med dit bevidste arbejde. resultatet er i mange tilfælde, at din proces bliver hjulpet positivt på vej. – Af dig selv!

Gennem tiden, er vi blevet mere og mere optagede af selvhjælp, og selvudvikling. Hvis det også skulle have din interesse, finder du en masse selvudviklings materiale her på siderne. Du kan også læse en masse om stress og angst og depression.

Har du lyst til at læse om nogle af de resultater vi har skabt gennem tiden med vores kunder, kan du læse vores anmeldelser på Trustpilot.dk.

Med de kærligste hilsner

Linda og Ulf – Terapi Sorø/Korsør. Valget er dit!

Læs om vores terapi på TRUSTPILOT

Din tryghed

Vi kommer hjem til dig

Book os hjemme hos dig selv, når DU har tid. Det koster ikke ekstra!

Du kan føle dig tryg

Vi har mere end 15 års erfaring med personlig udvikling, og vi møder dig altid i dit eget verdensbillede med et smil

Effektiv terapi

Dybdegående, fleksibel terapi, der er tilpasset DIG og dine behov, så du skaber nye erfaringer.

Hvad siger kunderne?

Klik her, og læs hvad vores kunder siger om os på Trustpilot

BOOK tider online

Brug vores online bookingsystem, og find de tider der passer dig bedst. Du finder det øverst på siden.

Vi møder dig i øjenhøjde

Du kan regne med at vi er helt nede på jorden, og vi ved at du ikke er som alle andre. Det er bla. derfor vi har kunne hjælpe 1000 vis af mennesker gennem årene.

Aktuelle tilbud

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Ja, du kan sagtes modtage terapi i dit eget hjem. Du skal bare kontakte os, så laver vi en aftale. uden ekstra omkostninger for dig

Vi kan hjælpe dig terapeutisk med ethvert emne du har på hjertet, inden for Identitet, følelser, relationer, stress, ondt i livet.

Larsen og Ravn.dk arbejder med flere forskellige terapiformer, blandt andet: NLP terapi, Kognitiv terapi, samtale terapi og parterapi.