Er du styret af dine følelser? Bliv fri med disse 5 input
Når du ønsker at lære at styre dine følelser, er der nogle nogle forskellige ting du har brug for at vide om dig selv; hvor kommer følelserne fra? Hvorfor har du følelser? Hvad betyder følelserne, og så selvfølgelig: Hvordan kan du styre dine følelser.

Er du styret af dine følelser! Få 5 input der gør dig fri

Det skulle gerne være dig der bestemmer over dig selv, og dit liv! men er du styret af dine følelser, kan det være svært at føle det sådan. Meget svært endda.

I denne artikel vil jeg gi dig 5 virkelig nyttige input til at komme i kontrol, så du kan lære at håndtere dine følelser, og komme til at bestemme over dig selv og dit liv; men jeg vil også lige advare dig:

Det er ikke noget quickfix, men til gengæld en effektiv slagplan, fyldt med professionelle værktøjer.

Indholdsfortegnelse

Picture of Ulf Larsen
Ulf Larsen
Specialist i tanker, sind og mentalitet.
marts 11, 2024

Når du er styret af dine følelser skal du først og fremmest vide hvor følelserne kommer fra

Måske oplever du, at du nærmest er overvældet af følelser?

Det første input jeg vil give dig handler om noget i dit eget indre; dybt inde i dit sind. 

Dine følelser bliver nemlig skabt på en særlig måde, og af en særlig årsag. Så hvis du er styret af dem, starter din udviklings rejse med at du får skabt dig en klar og tydelig viden om hvor dine følelser kommer fra, og hvordan de bliver til. 

Brug fire et halvt minut, og få alle de informationer du har brug for, om hvor følelserne kommer fra:

Der er en rigtig god grund til at du har følelser, men det handler ikke om at de skal styre dig

Har du hørt om følelsesregulering?

Det andet input jeg vil give dig, vil også hjælpe dig på rette vej, hvis du er styret af dine følelser.

Du har nemlig med sikkerhed brug for at vide alt om hvorfor du har alle de hersens følelser. De er der nemlig ikke for sjovt; og faktisk kan du ikke undvære dem.

Når du er styret af dine følelser, skyldes det (på en eller anden måde) at du du ikke har fået etableret et godt og velfungerende for hold til dem (endnu), og det må du se at få gjort.

Derfor er det nødvendigt for dig at vide hvad meningen med følelserne er. Brug godt 4 minutter af dit liv på at få klarhed:

Hvis du er styret af dine følelser, skyldes det at du ikke ved hvad følelserne betyder

Lær dine følelser at kende, ellers kommer du til at mangle følelses regulering!

Det tredje input jeg vil give dig handler om at du (selvfølgelig) skal vide hvad dine følelser betyder. 

For at blive fri for at være styret af følelserne, har du behov for at kunne afkode betydningen; for kun på den måde bliver du i stand til at håndtere dem!

Og jeg lover dig; når du begynder at forstå dine følelsers betydning, begynder det at blive rigtigt spændende! der er jo ingen der sige at det skal være hverken hårdt, eller træls at lære hvordan du slipper fri af at være styret af dem:

Hvis du ikke håndterer dem, vil dine følelser styre dig

Lær at styre dine følelser. Ellers styrer de dig!

Mit fjerde input til dig vil bringe dig direkte til sagens kerne: Sådan kan du håndtere dine følelser.

Det er ikke nødvendigvis nemt at håndtere dem, – men til gengæld er det heller ikke nødvendigvis svært. det kræver blot at man ved hvordan det skal gribes an.

Så hvis dit liv har været præget af dine løbske følelser, kommer der her nogle konkrete tricks til hvordan du undgår at lade dine følelser styre. men du vil også finde noget læring i den kommende video; for er du styret af følelserne, er én af dine udfordringer ret sikkert at du har den opfattelse, at du i det hele taget kan styre dine følelser! 

Brug under 8 minutter, og se hele lektionen om hvordan du håndterer følelserne:

Det har negative konsekvenser at undertrykke sine følelser. Så det er heller ikke løsningen!

Du kan lukke af for dine følelser, men det nærmest KUN negative konsekvenser!

Nu kan man være styret af sine følelser på flere måder. Og én af mulighederne er at undertrykke dem!

Så mit femte input er en henstilling til at du ikke bliver ved med at undertrykke dine følelser (hvis det har været tilfældet)

Det har store, og negative konsekvenser at (forsøge) at undertrykke følelserne. Og er du styret af dine følelser, er undertrykkelse en mulig årsag.

Se videoen og lær noget om hvorfor man kommer til at undertrykke følelserne, hvad konsekvenserne er, og hvad der skal til for at stoppe med det:

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk