Terapi Sorø: Samtale terapi, NLP terapi, Kognitiv terapi, Parterapi, Hypnoterapi. Kom videre nu.

Terapi Sorø

Mød Larsen og Ravn.dk, og læs om dine muligheder for seriøs og professionel terapi i Sorø. Vores styrende værdier er: Ansvarlighed, Dygtighed og Ærlighed, og vi har som terapeuter, øvet os i mange.

Vi dækker en større del af Sjælland, og Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv terapi i Sorø og omegn.

Indholdsfortegnelse - Terapi Sorø:

Brug for terapi i Sorø ?

Og det skal naturligvis være en dygtig, erfaren terapeut?

29 minutters kørsel fra Sorø ligger Larsen og Ravn.dk. I Korsør har vi dejlige terapi lokaler og trygge omgivelser. Hvis du ikke har bil, eller transporten passer dig dårligt er der også en løsning på det. Vi er udkørende terapeuter, og vi kommer hjertens gerne hjem til dig i Sorø.

Så meget godt i vente

Vi ønsker at indgå i et, fra vores side, professionelt samarbejde med dig. Sammen vil vi overskue de problemstillinger, du ikke længere ønsker at leve med. Vi vil skabe et overblik, og i fællesskab lærer vi problemerne at kende, og vi bearbejder dem sammen, så du kan finde løsninger, frigøre dig, og komme videre med livet. Gennem årene har vi opnået stor erfaring med terapi, og vi arbejder med flere forskellige typer terapi:

Interessante artikler

Terapi Sorø - endnu mere af det gode

Larsen og Ravn.dk er fuldtids terapeuter. Men ikke nok med det. Vi er samtidig fuldtids,- og fuldblods hypnotisører, mentaltrænere og coaches. Og vi har for vane at putte visse teknikker ind i dit terapi forløb. Det betyder at du ofte får mulighed for at arbejde med dig selv på et ubevidst niveau, sideløbende med dit bevidste arbejde. resultatet er i mange tilfælde, at din proces bliver hjulpet positivt på vej. – Af dig selv!

Gennem tiden, er vi blevet mere og mere optagede af selvhjælp, og selvudvikling. Hvis det også skulle have din interesse, finder du en masse selvudviklings materiale her på siderne. Du kan også læse en masse om stress og angst og depression.

Har du lyst til at læse om nogle af de resultater vi har skabt gennem tiden med vores kunder, kan du læse vores anmeldelser på Trustpilot.dk.

Med de kærligste hilsner

Linda og Ulf – Terapi Sorø/Korsør. Valget er dit!

Vi arbejder også med avanceret hypnose. Klik og læs om vores specialer inden for avanceret klinisk hypnose:

Terapi med tilpasningsmuligheder i Sorø

Du kan forvente at du helt fra start får en god terapi-oplevelse. Mennesker er forskellige, men da vi behersker flere terapeutiske metoder, finder vi som regel altid en form der passer præcis til dig. Derfor er vores terapi et godt alternativ til psykolog samtaler.

Terapi - FAQ

Ja, du kan sagtes modtage terapi i dit eget hjem. Du skal bare kontakte os, så laver vi en aftale. uden ekstra omkostninger for dig

Vi kan hjælpe dig terapeutisk med ethvert emne du har på hjertet, inden for Identitet, følelser, relationer, stress, ondt i livet.

Larsen og Ravn.dk arbejder med flere forskellige terapiformer, blandt andet: NLP terapi, Kognitiv terapi, samtale terapi og parterapi.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk