Hypnose Holbæk

Læs om din hypnotisør og hypnoterapeut Linda Ravn Larsen , som tilbyder tryg og behagelig hypnose i Holbæk kommune.

Mød din hypnotisør i Holbæk

Linda (Ravn) Larsen

Linda (Ravn) Larsen

Hypnotisør og Hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

GRATIS Hypnose forsamtale   KLIK HER

Linda har arbejdet professionelt med  hypnose i mere end 12 år. Hun er medstifter og medejer af Larsen og Ravn.dk, og har arbejdet med tusindvis af hypnose kunder gennem årene.

Sådan får du seriøs hypnose i Holbæk

Du er sikkert udkig efter en dygtig, erfaren hypnotisør, der tilbyder professionel hypnose Holbæk. Linda tilbyder et stort serviceområde for sine hypnose kunder, og det er muligt at booke din hypnoterapeut hjemme hos dig selv. Uden ekstra omkostninger. Men du er naturligvis også velkommen i vores hyggelige og trygge lokaler i Korsør. Ca. 50 minutters kørsel fra Holbæk

Du kan læse mere om f.eks hvad hypnose kan afhjælpe  og om alle kan hypnotiseres. Uddybende information findes under fanen Hypnose. et lille udsnit af de problemstillinger du kan få løst med hypnose i Holbæk er:

  • Stress
  • Angst
  • Dårlige relationer
  • Rygestop hypnose
  • Vægttab hypnose
  • Selvværd hypnose
  • Selvtillid hypnose
  • Ændring af dårlige vaner

Og meget meget mere.

Hypnose Holbæk – mød din hypnotisør.

Linda er en velrenommeret og eftertragtet hypnotisør og hypnoterapeut. Læs om hendes baggrund her, og se hendes resultater med hypnose på Trustpilot.dk:

Læs om Lindas hypnose på TRUSTPILOT

Din tryghed

Stress – Angst hypnose

Er du i tvivl om, hvordan symptomerne kan vise sig på henholdsvis stress og angst, kan du trykke på stress og angst og få et godt overblik.

Hvis du vil se nogle af de resultater vi allerede har skabt gennem tiden, kan du læse vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk.

Jeg glæder mig til at se dig til hypnose i Holbæk / Korsør. Dit valg 🙂

Kærligst/ Linda

Hypnose Holbæk - FAQ

Hypnose er en særlig teknik hypnotisøren anvender, for at du kommer i en hypnotisk tilstand (kaldes også for trance tilstand). Hypnoterapi er en sammentrækning af hypnose og terapi. Det vil sige at hypnoterapeuten arbejder med terapeutiske teknikker mens klienten er i en hypnotisk tilstand.

Nej, slet ikke. Du vil til hver en tid have kontrol over dig selv, hvis du skulle få brug for at reagere under hypnosen.

Alle kan hypnotiseres. Både børn og voksne. Der er til gengæld stor forskel på hvor hypnotiserbar man er. Det betyder at for mennesker der er ikke er nemt hypnotiserbare skal der en større indsats til, og ofte et længere forløb.

Aktuelle tilbud

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info