Lad din flyskræk blive hjemme! Få din flyskræk behandlet med et tilpasset hypnoterapi forløb med Linda, og bliv helt tryg og rolig ved at flyve.
Lad din flyskræk blive hjemme! Få din flyskræk behandlet med et tilpasset hypnoterapi forløb med Linda, og bliv helt tryg og rolig ved at flyve.

Flyskræk? Lad den blive hjemme næste gang

Flyskræk kan fjernes med hypnoterapi og hypnose. Vi har lavet et tilbud til dig, som er tilrådighed inden for vores store serviceområde. Få løst din flyskræk med hypnose i følgende områder:

Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted, Køge, Næstved

Linda Ravn
Linda Ravn
Ekspert i hypnose og hypnoterapi
januar 18, 2024

Indholdsfortegnelse

Flyskræk er ikke unormalt

Flyskræk er desværre et ret udbredt fænomen. Det kan opleves i forskellige grader, lige fra svag nervøsitet til lammende panikangst. Flyskræk kan også opleves som noget meget fysisk. Vi oplever indimellem eksempler på overdreven tissetrang, og til at besørge i forbindelse med fly-skræk.

Flyskræk behandles bedst med hypnoterapi

Gennem årene, har vi hjulpet mange mennesker af med deres fly-skræk, og vores erfaring er, at hypnoterapi er absolut den bedste metode til afhjælpning. Det skyldes, at flyskrækken næsten altid er opstået på samme måde, som en fobi. En fobi kan bedst forklares, som en følelsesmæssig, emotionel og fysisk reaktion, der er opstået spontant i forbindelse med én (eller flere) specifikke oplevelser. Sådanne reaktioner dannes af de ubevidste funktioner i hjernen, og det kan være stort set umuligt, at bearbejde i normal bevidst sindstilstand.

En simpel og effektiv løsning

Med hypnoterapi finder vi effektivt og hurtigt frem til de trigger-situationer der ligger bag, og vi indleder en ordentlig kommunikation med underbevidstheden, så reaktionerne bliver opløst, og ændret til hensigtsmæssige reaktioner.

Lad din flyskræk blive hjemme – et seriøst mini forløb

Vi får faktisk ret mange skeptiske henvendelser fra mennesker, der lider af flyskræk! Kan det virkelig kureres, hvordan kan det lade sig gøre? osv. Måske fordi det kan forekomme umuligt at ændre, for den der virkeligt er ramt.

Derfor har vi sammensat et tilbud til flyskræk-ramte.

Linda tilbyder et miniforløb a to sessions, hvor du bliver sat i en tilstand, så det bliver muligt, at få adgang til de bagvedliggende årsager til flyskrækken. Og du får foretaget de justeringer og ændringer du har behov for. Samtidig vil du optimeret de personlige ressourcer, der er aktuelle i forhold til flyrejser.

Særpris for Flyskræk mini-forløb à 2 sessions  1700 kr.


Info om flyskræk forløb:

Bemærk, at flyskræk-forløbet er et samarbejde mellem hypnoterapeut og klient. Jo mere du deltager, og involverer dig, desto mere udbytte får du.

Tiderne, og intervallet mellem tiderne, aftales individuelt.

Fuld betaling, kr. 1700 foretages efter første session. MobilePay eller kontant.

Linda kan bookes online HER, og yderligere spørgsmål til forløbet kan stille på telefon, eller SMS.

Tilbuddet er gældende så længe denne artikel er tilgængelig. Artiklen kan fjernes uden varsel. Tilbuddet gælder for sessions i vores konsultation i Korsør. 

Vil du med på udviklingsrejsen?

Klik, og følg os på Facebook. Gå ikke glip af de nyeste metoder og teknikker inden for selvhjælp, og personlig udvikling.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Klik, og følg os på LinkedIn. Gå ikke glip af de nyeste input inden for ledelse, ledereudvikling og kommunikation.
(Vores alternativ til nyhedsbrev)

Det siger vores kunder...

Anders LarsenSlut med rygning efter 27 år
Læs mere
"Jeg har kun rosende ord om forløbet. Linda som hypnotiseret mig, var imødekommende, professionel, ærlig og førte en vellykket proces med spørgeskema, behandling samt opfølgning. Takket være Linda's forløb, er jeg røgfri på 8. måned, og sidder tilbage med en god positiv oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Larsen & Ravn til alle, der er indstillet på et rygestop."
KristinaFarvel til flyveskrækken
Læs mere
"Jeg nåede at være i hypnose to gange. Det var virkelig to meget vilde oplevelser på den bedst tænkelige måde. I samarbejdet, fik jeg ryddet op. Under fuldstændig afslapning, er bevidstheden og underbevidstheden på arbejde i en eller anden form for teamsamarbejde. Vi frygter noget af en grund og der er helt okay at få hjælp til at frygten ikke vokser og bliver begrænsende."
Søren SørensenEmpatisk venlig forstående
Læs mere
"Jeg har i nogen tid haft besøg af Linda efter nogle traumatiske oplevelser som efterfølgende har givet mig angst og depression har svært ved og gå ud så jeg er utrolig glad for at hun kommer hjem til mig og det koster ikke ekstra jeg for hypnose og samtale terapi og det gør mig godt. Linda er meget empatisk og lyttende og det hjælper mig. Jeg glæder mig til næste gang."
AnneEn meget svær periode i mit liv
Læs mere
"Jeg følte mig velkommen fra jeg trådte indover deres dørtrin og følte Ulf havde hånden under mig. Ulf er meget rolig, udsender straks empati og forståelse for ens situation. Ulf gav mig rigtige gode redskaber til at håndtere min situation. Ulf tegner og skriver ned under sessionen, hvilke har gjort jeg kan bladre i vores samtale hjemme, når tankemylder vil tage over."
Heidi StielundDen bedste hjælp til selvhjælp
Læs mere
"Da jeg mødte Ulf første gang, var jeg tydeligt presset og havde mange ting at forholde mig til, såvel fagligt som privat, men efter få gange i samtale med Ulf, kunne jeg tydelig mærke, at der skete en ændring. Mit overskud blev anderledes, jeg lyttede istedet for at tale, og jeg var istand til at se mig selv og mine handlinger gennem andres optik."

Vi anerkender, at hver persons rejse til “et bedre liv” er unik. Derfor er vi her for at lytte, forstå og skabe et trygt rum, hvor du kan udforske dine tanker, følelser og drømme.

Sammen arbejder vi på at skabe balance, velvære og personlig udvikling. Vores kunders oplevelser er hjertet af vores praksis.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk