NLP coaching med NLP terapeut Ulf Larsen og Linda Ravn Larsen

NLP coaching

Nå dine mål, eller få løst dine problemer med professionel NLP coaching.

Vi hjælper dig trygt, sikkert og effektivt i gennem din forandringsprocesser.

Moderne NLP coaching er en super målrettet coaching metode, hvor du fra første minut bliver fokuseret på LØSNINGER.

NLP coaching når det er bedst

Det er ikke sikker du ved det, men NLP coaching kan (og bliver) praktiseret på flere forskellige måder.

Vi er blandt landets bedst uddannede NLP coaches, og det betyder at du kan forvente at få en udvidet NLP oplevelse. 

 

Sådan foregår moderne NLP coaching

Som ved alle andre coaching metoder, er grundlaget for moderne NLP coaching samtale. altså vi taler om tingene. 

Coaching teknikkerne er også de samme, men, – så alligevel ikke helt. NLP er ikke blot et spørgsmål om NLP teknikker, og metoder. NLP er også særlige sproglige teknikker, som hjælper dig med at foretage ændringer i dit mindset.

Det betyder at en typisk NLP coaching session er bygget op af samtale, og forskellige relevante NLP øvelser, efter behov.

Blivende forandringer med NLP coaching

Moderne NLP coaching er anderledes end andre coaching metoder fordi du får skabt blivende forandringer.

Det skyldes den måde NLP coachingen fungerer på; du får flere lag påvirkning på een gang. På den måde bliver vores arbejde ikke blot en tillokkende teori du kan gå hjem og overveje yderligere. Nix, – forandringerne bliver dybt forankret, så du bliver klar til at handle på dine nye muligheder.

Hvad koster NLP coaching

NLP coaching koster præcis det samme som vores øvrige ydelser. Du får bare en ydelse der skaber forandringer lidt hurtigere, og lidt mere effektivt. På den måde kan man jo sige at NLP coaching er billigere end traditionel coaching. Klippekort ordninger, og øvrige vilkår er også præcis det samme.

Alt det får du med NLP coaching

NLP coaching kommer i den grad i dybden. Derfor kommer du til at få en dyb indsigt i dig selv, og de emner du kommer til at arbejde med.

Du kommer også til at lære nogle helt nye håndterings muligheder at kende; i form af super effektive NLP værktøjer.

NLP coaching skaber også direkte synergi; du vil opleve at dine nye indsigter, og håndteringsmuligheder kan bruges i mange andre situationer i dit liv.

NLP coaching FAQ

NLP er en Amerikansk opfindelse. NLP blev opfundet i 1960’erne af de to amerikanere, – John Grinder, som var sprogprofessor, og Richard Bandler, som var datalogi- og matematik-studerende. Richard Bandler bemærkede, og undrede sig over, at nogle behandlere tilsyneladende var meget succesfulde, mens andre ikke rigtigt nåede resultater. NLP blev skabt som et studie af alle de succesfulde behandlere i USA.

Først og fremmest er en NLP coach en person der har gennemført mindst en relevant NLP uddannelse. Moderne NLP har 3 forskellige retninger: Coaching, Terapi og kommunikation. En NLP coach arbejder løsningsorienteret med mennesker, ud fra den filosofi, og de NLP teknikker NLP terapi uddannelsen rummer.

NLP står for (Neuro – Lingvistisk – Programming) Oversat til Dansk: Sprog – Sanser – Adfærd. Det er sjældent let at opfatte fremmedartede forkortelser eller begreber. NLP kan på et lettere fordøjelig måde formuleres sådan her: NLP er system der er opfundet for at beskrive den menneskelige psykologi, på en (relativ) simpel måde, og som rummer virkelig mange enkle og specifikke metoder til at lave forandringer.

Hvis du har erfaring med, at løse fastlåste problemstillinger i dit liv ved hjælp af en eller flere andre coaching metoder, så er det bare om at komme den vej igen. Det virker jo!

Er din erfaring derimod det modsatte:, at du ikke har kunnet løse visse problemstillinger eller, at det du har forsøgt ikke har virket, så er NLP coaching en oplagt mulighed.

Vi oplever ind i mellem, at møde mennesker der har været i forskellige typer coachingforløb i laaang tid, og flere gange. Nogle gange i årevis uden at opnå resultater. Det er både spild af tid og penge, og det kommer du ikke til at opleve med en NLP coach!

NLP coaching har en effekt, allerede fra første session. Det må endelig ikke forstås sådan, at alle problemer kan løses på een session, men det betyder, at du skal kunne registrere en positiv udvikling fra gang til gang.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk