Coaching Køge : Personlig coaching, teenage coaching, par coaching, stresscoaching, erhvervscoaching i Køge

Coaching Køge

Velkommen til. Her kan du fordybe dig i dine muligheder for seriøs og spændende coaching i Køge

Søger du en dygtig coach, og bor du i Køge?

Vi er fuldblods og fuldtids coaches, og tilbyder effektiv coaching Køge og omegn. Vi arbejder med flere forskellige coaching-former, og kundegrupper, både private og erhverv, og tilbyder alt fra personlig coaching til ledercoaching og par coaching.

Her på siden kan du læse om vores baggrund, vores resultater gennem årene, og du kan få en indtryk af hvad du kan få ud af at modtage coaching hos os.

Coaching Køge - Hvad kan vi gøre for dig?

Du får effektivt vendt dine tanker, så der dukker nye muligheder op. Det skaber et fornyet indsigt og overblik, så du får de nødvendig muligheder for at nå dine mål. Udover coaching i Køge arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og terapi.

Derfor kan du forvente dig lidt mere end normalt! Sammen kan vi bearbejde mere komplicerede problemstillinger i livet. Det kunne for eksempel være stresshåndtering eller angsthåndtering. Du kan læse mere uddybende om  tegn på stress og angst symptomer.

Desuden har vi flere coaching-specialer: Læs meget mere om par coaching og teenager coaching og stress coaching.

Vi kan også hjælpe dig af med dårlig selvtillid, lavt selvværd, manglende selvrespekt, og udbrændthed.

Søger du efter coaching Køge og omegn?

Vi har dejlige coaching lokaler tæt motorvejen, i Korsør. Ca. 50 minutters kørsel fra Køge. Men hvis du ikke har bil, lyst eller tiden til at komme hertil, kommer vi meget gerne hjem til dig og coacher. 

Erhvervs coaching Køge

Vi har mange års god erfaring med at løse opgaver for erhvervslivet. Besøg vores sektion om erhvervs coaching, og se hvad vi tilbyder inden for ledercoaching, kommunikations træning, ledersparring og mentoring.

Du er selvfølgelig også meget mere end velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål. Vi kommer hjertens gerne på besøg i din virksomhed i Køge for en indholdsrig, og uforpligtende snak om coaching, kommunikation eller udvikling.

Hvad har kunder af erfaring med coaching og andre ydelser hos Larsen & Ravn.dk? Se selv vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk

Vi kan ikke vente med at se dig til coaching i Køge / Korsør. valget er dit 🙂

/Ulf og Linda

Dine fordele med Larsen & Ravn:

Mere end 15 års erfaring

Vi har 1000 vis af succesfulde coaching, hypnose og terapi sessions i bagagen.

Vi kan komme til dig

Hvis det passer dig bedst, kommer vi hjem til dig. Vi kan også mødes ONLINE

Online booking

Find tider online, og book din aftale. Vi træffes fra kl 08.00 - 20.00 - hver eneste dag.

Renommé

Vi oversælger aldrig, og holder vores aftaler. Tjek hvad vores kunder siger på Trustpilot.

Øjenhøjde

Du er i centrum! Vi møder dig altid i dit verdensbillede, og efter din dagsorden.

Fuldblods

Vi er ægte fuldblods coaches, hypnotisører, terapeuter og mentaltrænere på fuld tid.

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk