par coaching med personlig coach og parterapeut Ulf Larsen

Par coaching

Par coaching er ubetinget et tilbud til Jer der tager Jeres parforhold seriøst. med parcoaching kan I bygge videre…

Par coaching

Par coaching er et værktøj til Jer skønne par, der ønsker en løsningsorienteret tilgang i parforholdet.

Vi møder ca. 10 gange så mange par til parterapi, i forhold til par til par coaching! Lad den lige synke ind: 1 ud af 10 par har brug for par terapi frem for par coaching? Er det ikke bedre at forebygge, end at brandslukke?

Gør parforholdet til en legeplads for kærligheden

Par coaching er startskuddet til, at indtage legepladsen og bygge videre på sandslottet i stedet for, at kigge på at det forvitrer for øjnene af Jer.

Ved par coaching mødes vi og starter med. at skabe afklaring, og få et overblik. Overblikket handler om Jeres individuelle oplevelser af situationen i Jeres parforhold. Når I har overblikket, kommer I til at planlægge og indgå aftaler. Sammen dykker vi ind i detaljerne, så I kommer til bunds i alle sammenhænge, og så let og naturligt som muligt får indført nye rutiner, vaner og aktiviteter i Jeres fællesskab.

Det smukkeste sandslot…..

Par coaching med parcoach Ulf Larsen

Hvis du aldrig har besøgt Hundested havn, vil jeg klart anbefale det. Ikke mindst på grund af deres fantastiske sandslots festival, og mens vi er ved det, så prøv at se et parforhold som det smukkeste sandslot af alle. Det er helt ubeskrivelige detaljer, og oplevelser af selve livet vi mennesker kan skabe i vores parforhold.

Parforholdet har flere paralleller til sandslotte: De er helt fra bunden skabt af dig og din udkårne, og de er ubeskriveligt skrøbelige og sårbare.

Forsvinder med tiden…..

Vedligehold er påkrævet, hvis I vil nyde Jeres smukke sandslot resten af Jeres liv, og en vigtig pointe er noget så simpelt som at indse, at det er  sådan det forholder sig!

Selvfølgelig kan, og vil der, gennem livet opstå flere situationer, der kan udløse en krise, og det kan kræve par terapi. Min klare opfattelse er ikke desto mindre, at langt de fleste parforhold bygger på en holdning om, at “det lykkelige der er opstået, bør og vil bestå for evigt, uden en indsats”.

Sådan forholder det sig desværre bare ikke, – I har i fællesskab skabt alt det skønne, og hvis det ikke vedligeholdes, bliver alt det smukke taget af tidens vejrsystem.

Fra nu til evigheden…..

Evigheden er svær at forholde sig til som menneske, så det er godt, at vi kan gøre noget her og nu. I forhold til parforhold er første skridt, at skabe opmærksomhed, og dernæst ligge en plan for løbende vedligehold. En optimal plan for løbende vedligehold, skal være en fælles plan, altså en plan der udvikles og arbejdes på i fællesskab. Her bliver kommunikation pludselig en helt central brik i puslespillet, og det kræver ofte større eller mindre kommunikationsmæssige justeringer, at komme ordenligt i gang.

Kom godt i gang med jeres par coaching

I har mulighed for at booke online, og I finder booking systemet i menuen øverst. Vi kan mødes i vores lokaler i Korsør, hjemme hos jer, eller online. 

Start eventuelt med en gratis afklaring. Valget er Jeres!

par coaching FAQ

Par terapi tager afsæt i noget fælles historie, der trænger til at blive bearbejdet. Par coaching tager afsæt i fremtidige ønsker, og optimering af det der allerede er.

Man får ikke nødvendigvis hjemmeopgaver for, men det kan forekomme når/hvis det giver mening.

Et typisk par coaching forløb er mellem 2 og 5 sessions, men det er naturligvis meget individuelt. Typisk starter vi op med at mødes med 14 – 30 dages mellemrum, af nogle gange, hvorefter der kan være måneder imellem møderne.

Par coaching koster præcis det samme som individuel coaching. Regn med en investerings pris på 2500 – 4500 kr. for et standart forløb.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk