Flyskræk? lad den blive hjemme

Flyskræk kan fjernes med hypnoterapi og hypnose. Vi har lavet et tilbud til dig, som er tilrådighed inden for vores store serviceområde. Få løst din flyskræk med hypnose i følgende områder:

Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø, Ringsted, Køge, Næstved

lad din flyskræk blive hjemme

Flyskræk er ikke unormalt

Flyskræk er desværre et ret udbredt fænomen. Det kan opleves i forskellige grader, lige fra svag nervøsitet til lammende panikangst. Flyskræk kan også opleves som noget meget fysisk. Vi oplever indimellem eksempler på overdreven tissetrang, og til at besørge i forbindelse med fly-skræk.

Flyskræk behandles bedst med hypnoterapi

Gennem årene, har vi hjulpet mange mennesker af med deres fly-skræk, og vores erfaring er, at hypnoterapi er absolut den bedste metode til afhjælpning. Det skyldes, at flyskrækken næsten altid er opstået på samme måde, som en fobi. En fobi kan bedst forklares, som en følelsesmæssig, emotionel og fysisk reaktion, der er opstået spontant i forbindelse med én (eller flere) specifikke oplevelser. Sådanne reaktioner dannes af de ubevidste funktioner i hjernen, og det kan være stort set umuligt, at bearbejde i normal bevidst sindstilstand.

En simpel og effektiv løsning

Med hypnoterapi finder vi effektivt og hurtigt frem til de trigger-situationer der ligger bag, og vi indleder en ordentlig kommunikation med underbevidstheden, så reaktionerne bliver opløst, og ændret til hensigtsmæssige reaktioner.

Lad din flyskræk blive hjemme – et seriøst mini forløb

Vi får faktisk ret mange skeptiske henvendelser fra mennesker, der lider af flyskræk! Kan det virkelig kureres, hvordan kan det lade sig gøre? osv. Måske fordi det kan forekomme umuligt at ændre, for den der virkeligt er ramt.

Derfor har vi sammensat et tilbud til flyskræk-ramte.

Linda tilbyder et miniforløb a to sessions, hvor du bliver sat i en tilstand, så det bliver muligt, at få adgang til de bagvedliggende årsager til flyskrækken. Og du får foretaget de justeringer og ændringer du har behov for. Samtidig vil du optimeret de personlige ressourcer, der er aktuelle i forhold til flyrejser.

Særpris for Flyskræk mini-forløb à 2 sessions  1700 kr.


Info om flyskræk forløb:

Bemærk, at flyskræk-forløbet er et samarbejde mellem hypnoterapeut og klient. Jo mere du deltager, og involverer dig, desto mere udbytte får du.

Tiderne, og intervallet mellem tiderne, aftales individuelt.

Fuld betaling, kr. 1700 foretages efter første session. MobilePay eller kontant.

Linda kan bookes online HER, og yderligere spørgsmål til forløbet kan stille på telefon, eller SMS.

Tilbuddet er gældende så længe denne artikel er tilgængelig. Artiklen kan fjernes uden varsel. Flyskræk hypnose er et lokalt Hypnose tilbud for hele Slagelse kommune, inkl. Korsør og Skælskør.

Læs om Lindas hypnose på TRUSTPILOT

Din tryghed