Coaching Ringsted : Personlig coaching, stresscoaching, teenage coaching, NLP coaching, kognitiv coaching og erhvervscoaching under samme tag.

Coaching Ringsted

Vi er fuldblods og fuldtids coaches! Larsen og Ravn.dk tilbyder effektiv coaching i Ringsted og omegn.

Er du på udkig efter en seriøs, dygtig, og effektiv coach med stor erfaring?

Vi holder til i dejlige coaching lokaler i Korsør. 37 minutters køretid fra Ringsted by. Hvis du ikke har tid, lyst eller bil, kører vi i stedet til dig.

Hvad kan du bruge os til?

Du vil få vendt dine tanker, og finde nye tankemønstre. Du vil opdage nye perspektiver og muligheder, og opnå et fornyet overblik. Overblikket vil skabe afklaring på et dybere niveau, så du kommer videre og når dine mål.

Udover coaching, arbejder vi også med hypnose, mentaltræning og terapi. Det betyder at du vil kunne forvente lidt mere end normalt. Der hvor traditionel coaching normalt har sin begrænsning, kan vi sammen tage fat på mere komplicerede problemstillinger i livet.

Det kunne for f.eks. være stresshåndtering og angsthåndtering, men vi har erfaring med at coache omkring alle tænkelige forhold i livet, og vi kan også hjælpe dig effektivt videre med:

 

Du kan læse mere uddybende om tegn på stress og angst symptomer, eller læse mere om flere af vores specialer. F.eks par coaching og teenager coaching, kognitiv coaching og stress coaching.

Coaching i Ringsted - også for erhverv

Arbejdslivet fylder utroligt meget for alle der er en del af arbejdsmarkedet. I hvertfald tidsmæssigt. Arbejdet tager meget af vores tid! Når vi tager det i betragtning bliver det ualmindeligt vigtigt at arbejdslivet fungerer tilfredsstillende. Uanset om du er leder, medarbejder, chef eller ejer.

Besøg vores erhvervs coaching sider, og læs om de opgaver vi arbejder med for virksomheder i Ringsted. Bland andet Ledercoaching, EjerLeder coaching, iværksætter coaching og Ledersparring

Læs evt. vores fine anmeldelser på Trustpilot.dk

Vi glæder os til at se dig til coaching i Ringsted / Korsør. Du bestemmer og beslutter 🙂

/Ulf og Linda

Har du et spørgsmål til os?

Sidder du stadig tilbage med et spørgsmål som du ikke har fået besvaret? Så er du meget velkommen til at sende os en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Du kan også tage et kig i vores artikler

Tag springet. Vi hjælper dig med din personlige udvikling og omsorg gennem hypnose, terapi og coaching.

Dine fordele med Larsen & Ravn:

Mere end 15 års erfaring

Vi har 1000 vis af succesfulde coaching, hypnose og terapi sessions i bagagen.

Vi kan komme til dig

Hvis det passer dig bedst, kommer vi hjem til dig. Vi kan også mødes ONLINE

Online booking

Find tider online, og book din aftale. Vi træffes fra kl 08.00 - 20.00 - hver eneste dag.

Renommé

Vi oversælger aldrig, og holder vores aftaler. Tjek hvad vores kunder siger på Trustpilot.

Øjenhøjde

Du er i centrum! Vi møder dig altid i dit verdensbillede, og efter din dagsorden.

Fuldblods

Vi er ægte fuldblods coaches, hypnotisører, terapeuter og mentaltrænere på fuld tid.

Start med en afklaring

Vi vil gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende afklaring med dig, for at finde det helt rette forløb til dig. Vores samtale kan enten foregå telefonisk eller ved et møde online.

Det eneste du skal gøre er at række ud og booke et møde. Du kan også ringe direkte til os på:  61 77 38 04, eller sende os en email til: info@larsenogravn.dk