Vi er også udkørende hypnotisører

Hvis du har brug for professionel hypnose, eller hypnoterapi, kan det sikkert glæde dig, at vi er udkørende hypnotisører. Vi kan lide, at komme rundt i landet, det giver friske input i hverdagen. Derfor tilbyder vi oven i købet, at du kan booke os hjemme hos dig selv, uden det koster dig ekstra. Kørsel, og køretid er på vores regning.

Vi dækker en større del af af Sjælland. Her kan du finde ud af om vi også kommer i dit område, og vi vil forsøge at coache dig lidt omkring det at få besøg af en hypnotisør på din hjemadresse.

Serviceområder for hypnose og hypnoterapi

Klik her og se hvor vi tilbyder hjemme hypnose

Hypnose på din hjem-adresse – vigtig info

Vi har stor erfaring som udkørende hypnotisører, og derfor ved vi, at der er nogle ting, du må være opmærksom på, inden du booker.

Det er vigtigt, at det er muligt at skabe helt rolige og stille omgivelser. Så hvis du har katte, hunde eller papegøjer, er det vigtigt, at dyrene har et andet sted at være. Der skal være et sted, hvor du kan sidde komfortabelt. Og så er det nødvendigt, at du er sikker på, at naboen ikke (som han/hun måske plejer) kommer forbi til en kop kaffe.

Det kan være, du har det aller mest trygt i dit eget hjem. Det kan være, du har det bedst med, at hypnose foregår et andet sted end dit hjem. Det der er vigtigt er, at du har gjort op med dig selv, hvor du vil have det bedst. Ude eller hjemme.

Du vil altid blive spurt, om du er tryg og har tillid inden en hypnose! 🙂

Hvis du ikke mener, at du kan skaffe rolige, uforstyrrede omgivelser, eller have det godt med at hypnosen foregår i dine private rammer, er udkørende hypnotisører ikke en god løsning for dig. Det vil være bedre hvis du kommer til os, eller hvis du synes vi bor for langt væk, finder en god hypnotisør nær din adresse.

I det tilfælde, kan vi anbefale, Hypnoseskolen.dk`s  Terapeutliste.

GRATIS Hypnose forsamtale   KLIK HER