Terapi

Terapi er nok den mest udbredte metode til at opnå positive forandringer. Her på terapi-siden kan du læse om vores forskellige terapiformer, og de måder vi arbejder med terapi. se hvordan vi arbejder terapeutisk, og som terapeuter kan hjælpe dig  videre. Læs om vores vilkår, som er blandt markedets bedste.

Få ro og fred opnå balance Giv slip Få indsigt Lærdom og visdom

Linda Larsen

Linda Larsen

NLP- og hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Ulf Larsen

Ulf Larsen

NLP terapeut, parterapeut-og hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Terapi udviklet til dig

Hos Larsen & Ravn.dk er terapi meget fleksibelt, og meget tilpasset.

Forstået på den måde, at alle mennesker er forskellige, og derfor er det helt afgørende, at den terapeut du arbejder med, er tilstrækkelig fleksibel til, at formen af terapien bliver tilpasset DIG.

Hvad skal du være opmærksom på når du vælger terapi?

Når du vælger terapeut til samtale terapi, er det vigtigt at du vælger en terapeut der matcher nogle af de grundindstillinger du rummer som person. Det er afgørende, at der er god kemi mellem dig og terapeuten, men det er mindst lige så vigtigt at du bliver mødt i dit eget verdensbillede.

Vælg en terapeut der kan finde rundt i dit verdenskort

Vi lever i en fælles verden, men med hver vores kort af den verden vi lever i! Dit kort findes kun i en udgave, -din egen…

Du har din måde at tænke og danne opfattelser på, og hvis du ligger mærke til det, vil din måde at udtrykke dig på, ofte være præget af dine grundlæggende opfattelser og tankemønstre.

Præcis på dette område, kan vi mennesker være ret forskellige, og i forhold til effektiv terapi, er det helt afgørende, at du og din terapeut er på bølgelængde.

Hvis du er en meget logisk person, med logisk tankegang, vil det være op ad bakke at arbejde med en terapeut der taler i abstrakte vendinger, om skytsengle, fornemmelser, karma, sjæl og lignende. Det betyder at du har brug for at blive mødt anderledes i din samtale terapi:

Omvendt kunne du jo være et menneske, der fungerer på et udpræget spirituelt niveau, og derfor oplever netop energier, farver, mønstre, Cosmos, engle mm. Hvis det er tilfældet, er det vigtig, at du finder en terapeut der finder sig hjemme i den type verdenskort.

Sådan vælger du den rette terapeut

Det kan være en jungle at finde rundt i, når vi har brug for hjælp, og det gælder vel i virkeligheden, uanset om det drejer sig om at finde en tømrer, tekstforfatter, psykolog/coach eller samtale terapeut.

Så snart der er tale om ydelser, der er en kommerciel del af et marked, er der tale om konkurrence, og behov for at at tjene penge. For nogle aktører, gerne så hurtigt og så nemt som muligt. Det gælder bestemt også indenfor samtale terapi! Derfor får du her nogle fif til at træffe det rette valg:

Brug google

Søg på google efter terapi eller terapeuter i det område du ønsker. Gør dig selv den tjeneste, også at kigge på side 2 og 3 i søgeresultaterne, og sæt lidt tid af til at læse om terapeuten.

Brug personlige referencer

Måske har du venner, veninder eller familie der har erfaringer med en god terapeut. Husk dog, at det samtidig er et spørgsmål om hvilke verdensbillede vedkommende besidder.

Brug Trustpilot

Besøg Trustpilot og se hvad andre brugere har af erfaring med udbydere af terapi

 

Tag kontakt, og stil uddybende spørgsmål

Når du har foretaget en grovsortering, og fundet frem til en, eller flere terapeuter der kunne være noget for dig, så tag kontakt. Du kan skrive en mail, men det vil være bedst at ringe til terapeuten. Det vil være godt hvis terapeuten tilbyder en form for forsamtale. Er det ikke muligt, så anvend det første møde, som din egen forsamtale, hvor du beslutter om forløbet skal fortsætte, eller om du har brug for at finde en mere egnet terapeut til din samtale terapi. Hvis du vil have en uforpligtende terapi-snak med os, er du meget velkommen til at ringe, eller skrive. Du kan kontakte os HER!

     Ses vi?

Hjem til dig?
Vi dækker en stor del af sjælland

Uden ekstraomkostninger

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

Hvad kan du bruge os til?

På de følgende sider kan du læse alt om de forskellige former for terapi vi tilbyder. Kig dig omkring, og se om der skulle være nogle af vores terapiformer der appellerer til netop dig, og dit verdenskort. Bemærk at vi hver uge, udbyder udvalgte tider til billig terapi fra mandag til fredag, om formiddagen.

Vær opmærksom på at det måske også kunne være noget for dig at besøge vores sider om hypnose, mentaltræning, eller coaching? Under alle omstændigheder, er du mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at lære os lidt bedre at kende. Måske til en forsamtale? Husk at vi også er udkørende terapeuter, og meget gerne kommer hjem til dig og arbejder med terapi. Vi uploader også løbende artikler om selvudvikling. Måske er der noget du kan bruge?

NLP terapi

NLP terapi møder dig i dit verdensbillede, og giver dig indsigt og oplevelser. Få en effektiv bearbejdelse der virker

Kognitiv terapi

Hvorfor reagerer du som du gør? Hvordan træffer du beslutninger? Ville du ændre på noget, hvis du kunne?

Par terapi

Er det hele blevet lidt surt? er problemerne vokset jer over hovedet? Find en løsningsorienteret tilgang NU

Billig terapi

Er budgettet stramt? Har du brug for en hjælpehånd? Vi tilbyder billige udvalgte sessions hver uge
populær