Mentaltræning

Mentaltræner Ulf Larsen fra Larsen og Ravn.dk tilbyder spændende , effektiv og professionel mentaltræning i et stort serviceområde

Mentaltræning Serviceområder

Larsen og Ravn har konsultation i Korsør, tæt på motorvejen. Hvis du har brug for seriøs, professionel Mentaltræning, og ikke har mulighed for transport til Korsør, løser vi også det.

Du kan booke Mentaltræning på din egen adresse, eller på din arbejdsplads i følgende områder:

  • Slagelse
  • Næstved
  • Sorø
  • Ringsted
  • Køge
  • Skælskør
  • Korsør

Valget er dit, – skal vi møde til mentaltræning i Korsør eller hjemme hos dig?

Ulf Larsen

Ulf Larsen

Mentaltræner og
Partner i Larsen og Ravn.dk

Læs om vores Mentaltæning på TRUSTPILOT

Din tryghed

Mange muligheder med mental optimering

Mentaltræning er et forholdsvis nyt begreb, og desværre er betydningen af mental træning blevet blevet udvandet en del. de fleste vil sikkert opfatte mental træning som et sports fænomen. Og det er det også. For tiden er der også en del professionelle udbydere der markedsfører visualiseringer, og meditationer som Mental-træning. Men Mental træning er meget mere end sportstræning, visualiseringer og meditationer. I hvertfald når du møder en erfaren Mentaltrænings ekspert. Med den rette Mental-træning er der ingen grænser for hvad du kan ændre på inden i dig selv, og i dit liv.

Fold dit liv ud med mentaltræning

Med Mental træning kan du arbejde målrettet med ethvert emne du har brug for. Hvis du oplever problemer med dit selvværd, kan mental-træning være den sikre, nemme og direkte vej væk fra dårligt selvværd, og henimod et helt nyt liv, hvor du oplever dig selv som et fuldgyldigt, og fuldbyrdet menneske.

Mangler du selvtillid, er der slet ikke nogen tvivl om at du har brug for at udskifte dine mentale strategier, med nogle nye strategier, der får dig til at tro på dine egne evner.

Hænger du fast i fortiden, er løsningen Mental-træning. Og det samme gælder hvis du er plaget af dårlige relationer.

Når det kniber med motivationen, og du ikke får aktiveret dig selv, så er det også tid til…. Ja, – Mental træning.

Hvad er særligt ved at arbejde med en Mentaltræner

En (dygtig og erfaren) Mentaltræner giver dig ny viden, om den måde dit sind fungerer på. Og så får du præcise mentale værktøjer. Derudover får du anvisninger, øvelser og klare input, så det du lære kan bruges til noget. Derfor kan du se mentaltræning som et virkeligt effektivt selvhjælps instrument, som bliver dit personlige eje. – Og som du kan gøre brug af resten af dit liv, i alle mulige situationer.

Erhverv og mentaltræning

Erhverv, business, virksomhed og Mentaltræning går hånd i hånd. Som mentaltræner har jeg mange års erfaring med at mentaltræne med ledere, chefer, specialister, Ejer/Ledere, Iværksættere og meget meget mere.

Med Mental-træning kan du øge dit energiniveau, og dit overblik. Du kan styrke din kommunikation. Du kan hæve din stress tærskel, og øge din effektivitet. Alt sammen fordi det grundlæggende er din mentalitet der er afgørende for din performance.

Anmeldelse fra Mentaltræningskunde:

Hjælp i en svær tid!

“Jeg kan kun stemme i koret af tilfredse kunder. Jeg var i en svær situation med angst og lidt stres og havde før prøvet at tale med en psykolog. Han kunne afhjælpe mit stres men ikke angsten som blussede op igen efter noget tid.
Jeg fandt så Larsen og Ravn på nettet og fik meget hurtigt en aftale med Ulf. Da jeg ankom var jeg mildt sagt i dårlig stand ikke mindst fordi jeg ikke selv kunne sætte fingeren på hvad der skabte angsten.
Efter halvanden time i selskab med Ulf kunne jeg for første gang i lang tid se at der var sgu nok lys for enden af tunnelen.
I løbet af de næste uger fik Ulf sat tingene i perspektiv og jeg er nu på den rette vej.
Ulf har en evne til at brække tingene ned og bygge det op igen så det bliver forståeligt og brugbart, vel og mærke hvis man selv er villig til at lave de forandringer der skal til.

Mange tak for hjælpen og de bedste anbefalinger her fra👍”

De bedste hilsner
Peter

Kontakt din Mentaltræner

Hvis du bor eller arbejder inden for vores serviceområde: Slagelse, Næstved, Sorø, Ringsted, Køge, Korsør, Skælskør, er du mere end velkommen til at række ud. Jeg er klar til at hjælpe. Du kan stille alle de spørgsmål du måtte have, og jeg er altid klar til en mere uddybende samtale på telefonen.

Vores priser på Mental-træning finder du HER.