Hvad kan hypnose afhjælpe?

Hypnose er måske, den mest effektive teknik der findes til at afhjælpe personlige problemstillinger. Her på siden får du en liste, og en beskrivelse af hvilke problemer hypnose kan afhjælpe. Måske bliver du overrasket over indholdet, eller mangfoldigheden blandt de problemstillinger hypnose kan hjælpe på. God læselyst

-Dumme vaner? -Rygestop? -Vægttab? -Jalousi -Træt af flinkeskolen? -Negative tanker? Og meget meget mere...

Linda Larsen

Linda Larsen

Hypnotisør, Hypnoterapeut
Partner i Larsen og Ravn.dk

Hvad kan hypnose afhjælpe

Vi bliver ofte spurgt, om hypnose mon kan afhjælpe forskellige specifikke problemstillinger. Derfor har vi oprettet en liste over de problemstillinger hypnose kan løse, og som vi har erfaring med:

Hvis du du oplever problemer i, eller omkring dig selv, som ikke er nævnt på listen: hvad kan hypnose afhjælpe, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre her! Så får vi en god snak om din situation, og vi giver dig et kvalificeret bud på, om vi kan hjælpe dig videre eller ej.

I øvrigt er hypnose også en fremragende metode til at justere det indre kompas. – Altså at skabe balance og kontakt mellem værdier, tanker og handlinger. Hypnose kan også hjælpe med at gøre op med Janteloven, eller noget så grundlæggende som at lære at sige pyt, så det virker.

Hypnose er en seriøs behandlingsform ved fysiske lidelser og psykiske problemstillinger. Hypnose kan bruges ved alle former for ønskede forandringsprocesser – lige fra at bearbejde angst, vrede, skyld, fjerne traumer og lindre smerter til at holde op med at ryge eller tabe sig.

Hvis du er på udkig efter hjælp til selvudvikling kan du også læse om coaching, terapi og mentaltræning.

Ønsker du hjælp til smertebehandling, udfører vi først hypnose EFTER du har været ved læge og fået konstateret, at smerterne ikke er fysisk betinget. Så kontakt din læge inden hypnose for smerter. Da smerter er der af en årsag!

Vil du have mere?

Vi tilbyder forsamtale, telefonsnak, og svarer meget gerne på dine spørgsmål på mail og SMS
mere info

     Ses vi?

Hjem til dig?
Vi dækker en stor del af sjælland

Uden ekstraomkostninger